Titta på videon nedan

Vägen till ditt drömleende är kortare än du tror!

För att boka tid kan du klicka på knappen nedan, men se gärna hela videon först!

Malmö Tandläkarcenter
4.9
Baserat på 366 recensioner
powered by Google
sanita kolossanita kolos
15:41 20 Apr 23
De tagit emot mig på akuta tider och hjälpte mig då jag verkligen behövde. Sedan har hela teamet från Ingela, Dr David och Dr Mobin och team tandsköterskor hjälpte mig. Jag hade omfattande tandlagning, fixat nya kronor samt gjort implantatet. Allt detta på en patient med tandvårdsskräck. Jag kunde inte välja bättre team!!
Natalia JohanssonNatalia Johansson
12:38 24 Jan 23
Absolutely lovely! Jag är tandläkarrädd. Med det sagt så tycker jag att jag blivit fint mottagen från allra första samtalet när jag bokade tiden.Jag bokade tid hos Nikta T. som jobbade med mina tänder tillsammans med Enida J. Underbara båda två! ❤️Nikta berättade och visade tydligt hur mitt tandkött och tänder mådde, berättade precis vad jag bör tänka på och vad som behövdes göra. Otroligt omtänksam och lagade (än så länge 1st) tand. Hon förklarade också att allt går att fixa, även sånt som andra tandläkare inte "kunnat/velat" fixa. Enida var snabb och smidig vid hjälp när det behövdes!Jag är givetvis fortfarande rädd för nästa besök men nu när jag träffat tjejerna så tar det inte emot lika mycket.Det absolut bästa för att minska min oro var att Nikta kommunicerade med mig om precis vad hon skulle göra!
Patrik BengtssonPatrik Bengtsson
13:33 25 Dec 22
Hur bra som helst, åkte in på akuttid för tandutdragning.Enkelt,proffsigt, lugna och metodiska,Helt enkelt 5/5 👌Jag har alltid hatat att gå till tandläkaren, hade grov tandläkarskräck när jag var mindre.Men det var skönt att få prata och förklara, och också få förklarat för sig att det är okej att tycka att det är obehagligt.Nä fantastiskt bemötande, rekommenderar starkt 🙏
Guli NeshGuli Nesh
12:34 16 Dec 22
En fantastisk mottagning! Har gjort min Invisalign här hos Izabella och Mobin och har bara goda erfarenheter, och då har min process varit lite krånglig pga utomlandsflytt etc. Så vänliga! Mycket professionella och återkommer snabbt med svar om något krånglar. Rekommenderas varmt!! Har inget att anmärka på alls.
R MR M
19:00 29 Nov 22
Jag kan starkt rekommendera Mobin, han är proffsig, väldigt lugn, man känner sig trygg och väl omhändertagen.Alla i kliniken som jag mött har varit serviceminded och flexibla. Jag har känt mig välkommen sen första dagen, extra tack till Ingela.🥰
js_loader