Adress:
Södra Förstadsgatan 44
211 43 Malmö
ÖPPET VARJE DAG

Öppettider:
Mån-tors: 07:30-20:00
Fre: 07:30-17:30
Lör-sön: 08:30-16:00

Skönhetsklinik Malmö

Mitt i centrala Malmö vid triangeln hittar du vår fina klinik Malmö Tandläkarcenter – din skönhetsklinik i Malmö.
Vi är inte bara proffs på tandvård utan även på skönhet och estetiska injektioner. Ansiktet och leendet är båda viktiga ur ett skönhetsperspektiv, därför är det viktigt att du kommer till någon som kan båda delar.
Vi kan hjälpa dig att få det resultatet du alltid drömt om. Många säger att vi har den finaste kliniken i Sverige, och vi håller med om det. Boka en tid direkt!

Skönhetsklinik med endast legitimerade behandlare

Hos oss hittar du bara legitimerade injektionsbehandlare. Vi är noga med att se till att våra behandlare besitter den senaste kunskapen för att kunna ge patienterna så bra resultat som möjligt. Samtliga behandlare hos oss är tandläkare eftersom de oftast har en mycket större erfarenhet av injektioner överlag pga deras grundläggande yrke som tandläkare.

 

Fillers

Läs mer om våra behandlingar med fillers i Malmö

Läppförstoring

Läs mer om våra tjänster för läppförstoring i Malmö

Hur går en behandling till på vår skönhetsklinik i Malmö?

Tidbokning

För att boka tid kan du besöka vår bokningssida för fillers och hitta en tid som passar dig. Våra generösa öppettider (7.30-20.00) gör att du enkelt kan hitta tider hos oss, vi har även öppet alla helger!

Konsultation

Vi brukar rekommendera att man börjar med en konsultation. På konsultationen får du berätta för din behandlare vilket resultat du önskar. Behandlaren kan då se över ansiktet och göra en analys för att sedan hjälpa dig genom att rekommendera olika behandlingsområden baserat på dina önskemål och förväntningar. Därefter får du ett kostnadsförslag på behandlingen och självklart erbjuder vi räntefri delbetalning, du kan betala så lite som 300 kr/mån om du önskar.

Behandling

När du och din behandlare kommit överens om vilken behandling som ska göras och du accepterat kostnadsförslaget så utförs den önskade behandlingen. Har du ansökt om delbetalning och blivit godkänd så behöver du inte betala för besöket utan allt sköts automatiskt av receptionen. Det är viktigt att notera att samtliga behandlingar utförs av legitimerad personal för din trygghet. Eftersom våra tandläkare är experter på injektioner så kommer du att bli väl omhändertagen.

Uppföljning

Efter din behandling kontaktar vi dig och bokar in en kort uppföljning för att säkerställa att allt känns bra och att du är nöjd som patient.

Återbesök

De flesta av våra patienter önskar att vi lägger en kallelse. Då kontaktar vi patienten efter överenskommen tid, ex efter 3-12 månader baserat på hur länge behandlingens effekt bedöms vara, och bokar en ny tid för behandling.

De bästa materialen för fillers

På vår skönhetsklinik i Malmö arbetar vi med estetiska injektioner. Vi använder endast material och märken som är väl testade och de bästa för att våra patienter ska få så bra resultat som möjligt. Vi tummar aldrig på kvaliteten och det är viktigt för oss att behandlingen är så säker den kan bli. Vi är kända för vår höga kvalitet och standard när det gäller material och behandlingar.