Adress:
Södra Förstadsgatan 44
211 43 Malmö
ÖPPET VARJE DAG

Öppettider:
Mån-tors: 07:30-20:00
Fre: 07:30-17:30
Lör-sön: 08:30-16:00

Specialisttandvård i Malmö

Är du på jakt efter en tandläkare med expertis inom specialisttandvård i Malmö? De anställda på Malmö Tandläkarcenter har stor erfarenhet av att arbeta med alla aspekter av specialisttandvård. Tveka inte på att kontakta oss för att boka en tid eller få svar på alla dina frågor!

OBS. Vi kommer inom kort erbjuda specialisttandvård som en del av våra tjänster, har du fler frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.

Vad innebär specialisttandvård?

Specialisttandvård är en typ av tandvård som utförs av tandläkare med en högre utbildningsnivå och specialkunskaper inom ett specifikt område inom tandvården. Vi på Malmö Tandläkarcenter är utbildade och certifierade för att behandla mer komplicerade tandproblem som kräver specifik expertis och erfarenhet.

När ska man uppsöka specialisttandvård?

När du upplever tandproblem som ligger utanför en allmän tandläkares expertis bör du söka specialisttandvård. Några exempel på problem som kan kräva tandvård utöver det vanliga inkluderar tandimplantat, rotkanalsbehandling, tandreglering, käkledsproblem och övrig oral kirurgi. Det är viktigt att söka tandvård så snart som möjligt när du upplever tandproblem, eftersom obehandlade problem kan leda till allvarliga komplikationer och smärta.

Varför välja Malmö Tandläkarcenter för specialisttandvård i Malmö?

Det finns ett par olika saker att tänka på när du väljer en klinik för specialisttandvård.

Kunskap & expertis

Först och främst är det viktigt att hitta en specialist med en hög nivå av erfarenhet och expertis inom det område som du behöver behandling för.

Plats & Tillgänglighet

En annan viktig faktor är klinikens tillgänglighet och plats. Att hitta en klinik som är lättillgänglig och bekväm för dig kan göra det lättare att göra regelbundna besök för behandling. (Skriv en kort text om att ni är lättillgängliga i centrala Malmö)

Hur går ett besök för specialisttandvård till?

Att söka specialisttandvård kan vara en skrämmande upplevelse, men det är viktigt att komma ihåg att vi på Malmö Tandläkarcenter besitter den nödvändiga kunskapen och erfarenheten för att behandla även de mest komplicerade tandproblemen.

Så går specialisttandvård till steg-för-steg

När du besöker vår klinik för specialisttandvård börjar vi med att göra en noggrann utvärdering av din tandhälsa och föreslå lämplig behandling för dina problem. Här kommer vi att förklara de olika behandlingsalternativen som finns tillgängliga för dig, liksom eventuella risker eller komplikationer som kan uppstå under behandlingen.

Vi på Malmö Tandläkarcenter prioriterar din bekvämlighet och välbefinnande under hela behandlingsprocessen. Vår personal strävar alltid efter att göra hela upplevelsen av specialisttandvård så positiv som möjligt, tveka inte på att kontakta oss för att få svar på alla dina frågor.