Adress:
Södra Förstadsgatan 44
211 43 Malmö
ÖPPET VARJE DAG

Öppettider:
Mån-tors: 07:30-20:00
Fre: 07:30-17:30
Lör-sön: 08:30-16:00

En professionell tandläkare som alltid erbjuder god service och högsta kvalitet, det är några av skälen för dig som kund att besöka Malmö Tandläkarcenter. Att sköta om sina tänder är otroligt viktigt och hos oss får du all den tandvård du behöver.

Oavsett om du behöver en enkel undersökning, akut hjälp, estetisk tandvård eller en tandställning så är det till oss du ska vända dig. Vi erbjuder tandvård inom flertalet områden där våra tandläkare, specialister och tandhygienister ser till att du får bästa tänkbara service enligt den senaste tekniken. Samtidigt kan vi stoltsera med ljusa, fräscha och moderna lokaler. Välkommen att besöka vår nya, fina klinik!

Tillgänglighet och transparens

Tillgänglighet är en viktig faktor när det handlar om all form av vård. Det här är något som vi tagit fasta på och är mycket stolta över våra generösa öppettider och höga tillgänglighet. Bland annat erbjuder vi jour varje dag året runt. Dessutom kan du som kund räkna med ett trevligt bemötande i alla lägen då vi ser välfungerande kommunikation som en viktig faktor i vårt arbete. Självklart hjälper vi dig även med prisuppgifter på olika behandlingar så att du vet vad ditt besök kommer att kosta. Hos oss får du alltid kostnadsfri konsultation där vi tillsammans går igenom olika behandlingsalternativ och ger kostnadsförslag. Självklart kan du nyttja ditt allmänna tandvårdsbidrag hos oss eftersom vi är anslutna till Försäkringskassan. Tack vare högkostnadsskyddet är du samtidigt skyddad mot höga kostnader.

Varm välkommen att kontakta oss

Du hittar oss på Kanalgatan 3, det vill säga mitt i centrala Malmö, och når oss enkelt via telefon, mejl eller via vårt kontaktformulär här på hemsidan. Du kan också boka din tid online om så skulle önskas, genom att först registrera ett konto hos oss. Vi ser fram emot att höra från just dig. Malmö Tandläkarcenter – ditt förstaval av tandläkare Malmö!