Adress:
Södra Förstadsgatan 44
211 43 Malmö
ÖPPET VARJE DAG

Öppettider:
Mån-tors: 07:30-20:00
Fre: 07:30-17:30
Lör-sön: 08:30-16:00

Fillers Malmö

Önskar du en säker och bra behandling med fillers i Malmö?
Då har du hittat rätt.
Mitt i centrala Malmö vid triangeln hittar du vår fina klinik Malmö Tandläkarcenter – din klinik för fillers. Våra behandlare är experter på estetik och injektioner. Vi håller en hög kvalitet och servicenivå för att kunna erbjuda dig som patient den bästa upplevelsen och resultatet. Boka en gratis konsultation direkt! (Åldergräns 18 år)

Vad är fillers?

Fillers, även kallad dermal fillers, är ett utfyllnadsmedel som framförallt består av hyaluronsyra, som är ett ämne som naturligt finns i huden. Det finns lite olika typer av fillers som lämpar sig till olika delar av ansiktet beroende på effekten man vill åt. Det finns fillers som är hårdare och ger tydligare utfyllnader och det finns mjukare fillers som ger en mer subtil utfyllnad. Vanligtvis väljer behandlaren vilken typ som passar bäst för ändamålet beroende på dina önskemål men om du önskar en specifik typ kan du prata om det med din behandlare under konsultationen. Fillers med hyaluronsyra kan vara i 6-12 månader, men i vissa områden rekommenderas en justering/påfyllning efter ca 3-4 månader för att få resultat att vara längre.

Fillers i Malmö hos legitimerade behandlare

Våra injektionsbehandlare är legitimerade tandläkare. Tandläkare har generellt en väldigt storerfarenhet av injektioner och är därför ofta duktiga på fillers också. Boka en gratiskonsultation för att få reda på vad vi kan göra för dig.

När och varför ska man göra en behandling med fillers?

En behandling med fillers passar dig som önskar göra enkla och mindre förändringar av specifika delar av ansiktet. Det kan handla om att man vill förstora eller framhäva någon del. Eftersom fillers är, som namnet antyder, till för att fylla ut områden man önskar mer volym i eller som man önskar göra mer framträdande.

Vilka delar av ansiktet kan man behandla med fillers?

Följande delar kan man behandla med fillers hos oss:

  • Läppar/läppförstoring
  • Framhävning av haka
  • Få tydligare käklinjer
  • Framhäva kindben
  • Utjämning av näsa pga sned näsa eller ojämn näsrygg
  • Övriga asymmetrier i ansiktet

Skönhetsklinik

Läs mer om våra skönhetsbehandlingar i Malmö

Läppförstoring

Läs mer om våra tjänster för läppförstoring i Malmö

Hur går en behandling med fillers till på Malmö Tandläkarcenter?

Tidsbokning

Börja med att hitta en konsultationstid på vår bokningssida. Vi har öppet varje dag, dvs även helger så du kan boka en tid som passar dig.

Konsultation

På konsultationen för fillers frågar vi dig vad du önskar åtgärda och behandlaren kommer att rekommendera dig mängden fillers som krävs för att uppnå det resultatet du önskar baserat på dina förväntningar. Du får också ett kostnadsförslag på behandlingen och ett erbjudande om räntefri delbetalning (från 300 kr/mån) om så önskas.

Behandling

När du accepterat kostnadsförslaget kan behandlingen påbörjas. Det är alltid legitimerade behandlare som utför ingreppet och som är experter på just fillers. Bedövningssalva kan läggas på området så att det inte känns lika mycket om man tycker att det är obehagligt med injektioner.

Uppföljning

En uppföljning rekommenderas efter behandling för att kontrollera resultatet.

Återbesök

Vi rekommenderar ofta ett återbesök efter ca 4 mån med en mindre påfyllning för att få resultatet att vara längre.

De bästa materialen för fillers

På vår skönhetsklinik i Malmöarbetar vi med olika typer av fillers eftersom de har olika för-och nackdelar. Det du behöver veta som kund/patient är att samtliga fillers är vältestade och av högsta kvalitet eftersom vi alltid ser till att använda det bästa för våra patienter